top of page

ARCTIC 365

Renommé har hatt gleden av å gjøre en-til-en rådgivning med noen av de strålende reiselivsbedriftene i reiselivsklynga Arctic-365 for å hjelpe de å forbedre sine digitale markedsføringsflater. Klyngen jobber aktivt for å koble sammen ulike aktører for å skape lønnsomme helårsopplevelser. 

«Med 100 reiselivsbedrifter i Arctic-365 har jeg hatt gleden av å engasjere Jenny Hoff for å bistå klyngebedriftene med forbedret opptreden i og bruk av sosiale medier og digitale markedsføringsflater. Med stort engasjement, gode kommunikasjonsferdigheter og meget god faglig innsikt har Jenny jobbet med flere av bedriftene de siste månedene. Resultatene så langt er at bedriftene har fått større innsikt i hvordan egen digital markedsføring og bruk av sosiale medier kan forbedres og de har sammen med Jenny og hennes team praktisk sett gjort forbedringene.»

Børre Berglund, klyngeleder i Arctic 365

«Vi fikk hjelp av Jenny og Renommé til å spisse vår kommunikasjon i sosiale medier. Hun hjalp oss med å se hvilke innlegg som er bra og dårlig, og ga oss innsikt i hva kundene etterspør. Etter vi fikk veiledning av Jenny har vi fått både flere følgere og stort engasjement i vår kanaler! Vi anbefaler både Jenny og Renommé på det sterkeste!»

Maria Kristiansen, General Manager for Tromsø Lodge & Camping

bottom of page